— 
 — 
 — 
 — 
 — 

Gastenboek

Wilt u ook een bericht achterlaten in het gastenboek? Stuur een mailtje en wij zorgen dat uw bericht geplaatst wordt.

 

Edwin en Annet de Vries-Lutten, Hardenberg Met 4 opgroeiende kinderen proberen we dagelijks onze kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling, vertrouwend op de leiding van onze Schepper.
Met plezier steunen we dit initiatief om zo ook onze verre Naaste de gelegenheid te geven om te leren lezen en ontwikkelen.
Bieke Carpentier, Vught Wat een geweldig idee! Bedankt voor het zetje dat we allemaal nodig hebben
om op zo'n simpele manier iets goeds te doen.
Annelies, Les Montades Frankrjik Zelf heb ik geen kinderen, maar heb ik me altijd ingezet voor jonge getalenteerde kinderen. Wanneer kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen, komt ook hun talent naar boven. Ik steun dan ook graag jullie project. Heel veel succes.
Nicole Kerssemakers, Badhoevedorp Wij gaan je goede voorbeeld volgen en het overheidsgeld doorsluizen naar kinderen die dit geld veel beter kunnen gebruiken.
Hilda de Vries en Hans van Dinther, Ubbergen Ik las vanochtend in de Volkskrant een artikel over je mooie initiatief. We hebben een zoon in de 1e klas van de middelbare school. Wij ondersteunen je project en maken het geld dat we binnenkort ontvangen over naar een van de door jou gekozen projecten. Slim dat je het op deze wijze hebt aangepakt en niet weer en aparte organsatie heb opgericht.
Elly Beunen, Heerlen Geweldig. Ik wens jullie veel succes en hoop dat de gewenste doelen bereikt worden. En... ik zal jullie zeker steunen.
Truus Wolthoorn, Den Dolder Wat een mooi initiatief.
Frank Robroek, Boxtel Ik vind het een heel goed initiatief. Uiterst zinnig en ik zal zeker deelnemen.
Stella Braam, Amsterdam Ik sta achter het wereldschoolboekenfonds! En vind dit een geweldig initiatief!
Je bent heel goed bezig! Complimenten!
Bob Boelens, Schiermonnikoog Wat een fantastisch idee!
Sonja Lukkenaer, Amsterdam Veel succes met dit mooie project!